Έλληνες
107607313 1002867223501147 4470791415302858322 n

Στην πιο κρίσιμη περίσταση για την πατρίδα, η αρετή και η τόλμη πρέπει να συνοδεύουν κάθε κίνηση των Ελλήνων Εθνικιστών. Γιατί πάντα σε αυτές τις συνθήκες, ξεχωρίζουν αυτοί που κάνουν το βήμα παραπάνω. Εγώ, ο Τρύφων Μπουγάς, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων των Ελλήνων πατριωτών στην Καλλιθέα, συντασσόμαστε πλέον στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη. Σε έναν αγώνα που θα κλιμακωθεί και θα ενταθεί, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Σε έναν αγώνα που μπορεί να είναι νικηφόρος, αν πραγματικά σταθούμε σαν Έλληνες για την Πατρίδα!

Η επιλογή μας ξεκάθαρη. Οι Έλληνες εθνικιστές χρειάζονται μια δυνατή φωνή, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν τις επόμενες προκλήσεις. Μια φωνή και μια παρουσία που θα είναι σφριγηλή και αποφασισμένη για αντιπαράθεση με το σάπιο πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης. Με θέσεις κρυστάλλινες που θα αγκαλιάζουν κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, ώστε να ξανασταθεί στα πόδια του. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν χωρά άλλη διχόνοια. Όλοι μαζί οι Έλληνες οφείλουμε να πορευθούμε ενωμένοι, μακριά από υπόγειες διαδρομές με την εξουσία, με έναν και μόνο στόχο. Την κατάκτηση της εξουσίας, μέσω της νόμιμης οδού.

Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, την επίλυση του δημογραφικού, την πάταξη της λαθρομετανάστευσης. Την αυτάρκεια της στα είδη διαβίωσης και πραγματική και όχι φανταστική επιδότηση της επιχειρηματικότητας. Με δόγμα γεωστρατηγικό που θα αναβαθμίσει πραγματικά τον ελληνισμό, αλλά και με αναβάθμιση στις Ένοπλες δυνάμεις και εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου. Αυτές είναι οι αρχές που βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους τους Έλληνες πατριώτες της Καλλιθέας. Μια Καλλιθέα για την Πατρίδα, όλοι οι Έλληνες για την Πατρίδα.

Τρύφων Μπουγάς

Δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας

Related Articles