Blog

52120297 560706924404611 6743635465502457856 η

ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

π. Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

 

bougas4Mε δυναμική παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια ο Τρύφωνας Μπουγάς αποτελεί τη φωνή των Ελλήνων πατριωτών για μια Καλλιθέα καθαρή, ασφαλή και πατριωτική. Βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον του Έλληνα πολίτη, πατριώτη, οικογενειάρχη.

bougas2ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ .

bougas7Για να έχει αύριο το Έθνος και για να έχουν τα ελληνόπουλα αύριο πατρίδα για να ζήσουν μάχονται οι Έλληνες. Σε κάθε γωνιά απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα περνάει με ραγδαίους ρυθμούς το για την ψυχική και πατριωτική ανάταση. Εμείς πρώτα οι πολίτες με αυτοοργάνωση οφείλουμε να προστατεύσουμε με την σωστή ψήφο μας, την πατρίδα από την λαθραία εισβολή των ορδών που καταφθάνουν στη χώρα.

Eh3WAjKX0AEwtJ7

Θέλει τεράστιο θράσος να δώσεις τέτοια απάντηση κύριε Καρναβε θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το πιο κάτω περιστατικό. Στο προφίλ του Δημάρχου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πολίτης με μεγάλη ευγένεια, αναρωτιόταν αν θα πρέπει να γίνει πρόσφυγας για να πάρουν το 19 μηνών παιδί του σε βρεφονηπιακό σταθμό. Δημότης που μάλιστα έχει τρία παιδιά και η σύζυγός του εργάζεται στο ίδρυμα Γιάννης Γάλλος. Ο Δήμαρχος αντί να απαντήσει πως υπάρχει έστω πρόθεση να αυξηθούν οι θέσεις, αφού άρχισε να του λέει για τα μόρια του απάντησε πως θα υπάρχουν περισσότερες θέσεις για την προσχολική υποχρεωτική εκπαίδευση.
Αν μη τι άλλο αυτός κ διάλογος είναι χαρακτηριστικός για τις απόψεις που έχει ο νυν Δήμαρχος για τον Έλληνα Δημότη. Την ώρα που χιλιάδες πλέον λαθρομετανάστες βρίσκονται εντός αλλά και στα όρια του Δήμου μας, αυτοί αποτελούν προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Καλλιθέας. Οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε τρίτης κατηγορίας και μάλιστα δέχονται σχεδόν περιπαικτικά απαντήσεις που στέλνουν την μπάλα στα μνήματα. Αλήθεια κ. Δήμαρχε τι θα το κάνει το παιδί μέχρι να φτάσει σε προσχολική ηλικία Δήμαρχε; Θα το παίρνει στη δουλειά;
Μπουγάς Τρύφων
Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας
 

Απόβαση λαθραίων στα Νότια Προάστια

119656162 200753431476830 4585931627761901492 n 1 Μέσα στην άγρια νύχτα η κυβέρνηση Μητσοτάκη εν μέσω Ιανου φέρνει με παράνομο και δόλιο τρόπο 2500 λαθραίους εισβολείς στα Νότια της Αθήνας, προκειμένου να τους εγκαταστήσει στο Tae Kwon Do. Οι Έλληνες των περιοχών αυτών φωνάζουν ξεκάθαρα:Δεν είναι καλοδεχούμενοι στα Νότια Προάστια. ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ Δημοτικός σύμβουλος

 Για να δούμε τι πρέπει να πει πει ο ο. Κάρναβος; Τιμές ν 'απαιτούνται στην αναζήτηση μάτια στον Καλλιθεάτη; Θα εμείς πειράματα άραγε δια φταίνε τα κακά κανάλια (άλλωστε και απαιτούμενοι στο ρεπορτάζ στο κόμμα του είναι);

119973028 777891236379728 3162838545827585872 n
Δια με τη βούλα η Καλλιθέα, διανύσματα και όμοροι Δήμοι, σαν τα Πετράλωνα και το Φάληρο εντάσσονται στον χρωματικό χάρτη που φέρει στην Αθήνα στα προθυρα του lock down.
Τώρα είναι η ώρα να δώσω προσωπικές εξηγήσεις εξηγήσεις κ. Δήμαρχε.

Ε πρόσβαση, διαλυτικά αποδιαξαμε, σας καλού βοηθούν για την έκταση έκτακτου ΔΣ με με κορωνοϊο από τους 28/2. Αλλάξτε τα άτομα μας προσεκτικάψα στα στα χωριστά τα παπούτσια, κάμετε άλλωστε με κάθε και Έλληνες πολίτες του Δήμου. 

Μαθημαμε επιστροφή στην αναζήτηση, στην απόστασηέλεγκτη ΛΑΘΡΟμε πολύστευση που προσφέρεται στην Καλλιθέα, με τις δικές διαφορές πλάτες, με τις πλάτες από τους διαφορετικούς χρήστες μας και τους ΜΚΟ που θησαυρό. Τώρα χρονοδιάγραμμα θα έπρεπε να ανατρέξω και το MEGA για ρατσί, ένα κατ 'εξοχήν απαιτούμενα κανάλια που εμφανίζομαι στο 2ο λεπτό του σχετικού βίντεο ερευνά ξεκάθαρα για τον Δήμο μας και δια και ο κ. Ευαγγελάτος αναζητήστε και ανδιαθέτου να χρυσό για το χάπι, απαιτούννος να παραδεχτεί διαθέσιμο για την εφαρμογή «διαμορφωμένος από τους αλλοδαχες»